Carta Europea de Turisme Sostenible

Dilluns, Dimarts i Dimecres , de 10 h a 16 h

Dijous de 10 a 16 i de 19 a 1h

Divendres de 10 a 16 i de 18 a 1h

Dissabtes de 10 a 1h

Diumenges i festius de 9 h a 17 h

Berenars i sopars, per encàrrec, Dijous,Divendres i Dissabtes


NO ES FAN RESERVES PER INTERNET. PER RESERVAR CAL TELEFONAR. 937435454 - -629503040

El Restaurant de La Mola forma part de l'edifici històric del Monestir Romànic de Sant Llorenç del Munt (S. X), situat en el cim més alt del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.

És un equipament de la Diputació de Barcelona, gestionat per l'empresa Nous Reptes S.L. des de l’any 1982.

Des del Restaurant de La Mola l'excursionista gaudeix d’un dels paisatges més espectaculars sobre bona part de Catalunya, gràcies als 1.104 metres d’alçada als que està situat.

El visitant podrà gaudir d’una completa oferta gastronòmica preparada en bona part en forns de llenya, amb productes propers i de molta qualitat.

Nous Reptes S.L. s'esforça per convertir l’excursió per la muntanya dels nostres visitants en una experiència amanida amb aspectes històrics i de coneixement i respecte de la natura i les tradicions. Malgrat les naturals dificultats d'accés pel transport (que encara es realitza a lloms de mules) i les difícils condicions de subministrament energètic i de serveis, la nostra empresa posa l’accent en la qualitat de l’atenció personalitzada, i treballa cada dia per oferir el màxim de qualitat i satisfacció als nostres clients.

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac es va adherir a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) l’any 2010.

La CETS neix amb la idea de garantir que l'ús públic del parc natural es desenvolupa de forma compatible amb la conservació del patrimoni, natural i històric, amb la voluntat de minimitzar els impactes negatius que pot tenir el turisme i afavorir els aspectes positius, com el desenvolupament socioeconòmic local, que genera l'activitat turística.

La CETS és un conjunt de bones pràctiques ambientals per a la gestió sostenible del turisme en els espais naturals protegits. És una eina de treball, de caràcter voluntari, basada en la participació de tots els agents implicats en l’oferta turística del parc per tal de definir una estratègia i uns objectius comuns. Implica tant els gestors dels espais naturals protegits com les empreses turístiques.

La nostra empresa està compromesa amb la Carta Europea de Turisme Sostenible, implantada del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.


Carta Europea de Turisme Sostenible